Premierul României spune că guvernarea țării se exercită 24 din 24 de ore, iar opoziția refuză chiar și votul pentru moțiuna de cenzură în weekend

2 octombrie 2019  |  15:57  |  👁 22 Vizualizari


Premierul Viorica Dăncilă a declarat că i se pare de neînţeles atitudinea opoziţie care vrea să vină la guvernare, dar nu doreşte ca votul pentru moţiunea de cenzură să fie dat sâmbătă.

,,În Parlamentul României astăzi va fi citit textul moţiunii de cenzură depusă de opoziţie, iar potrivit calendarului stabilit de birourile permanente reunite, dezbaterile şi votul vor avea loc sâmbătă. Am observat atitudinea de neînţeles a opoziţiei care se se eschivează de la obligaţia de a veni în weekend la muncă. Cu alte cuvinte, opoziţia vrea să vină cu orice preţ la guvernare, dar nu în weekend. Atitudinea opoziţiei este jignitoare pentru românii care lucrează inclusiv sâmbătă şi duminică şi arată lipsă de seriozitate a semnatarilor moţiuni. Le transmit liderilor opoziţiei că guvernarea se exercită 24 din 24 de ore, şaprte zile pe săptămână, iar oamenii ne-au investit cu încredere pentru a munci şi nu pentru a pleca în vacanţă sau pentru a face jocuri politice. Consideră că această situaţie politică trebuie lămurită rapid, de aceea transmit tuturor parlamentarilor de bună credinţă să vină sâmbătă în Parlament pentru a pune capăt acestei perioade de incertitudini. Aşa cum am mai spus, această moţiune nu are şanse să treacă, iar guvernul îşi va continua activitatea”, a spus Dăncilă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.