Predarea cursurilor online este posibila

18 martie 2020  |  09:21  |  👁 895 Vizualizari


Școala Viitorului este școala care răspunde cerințelor profesorilor, elevilor și studenților pentru o educație modernă în era digitală, o școală în care tehnologia facilitează învățarea mixtă, comunicarea și colaborarea.

Suspendarea cursurilor din școlile din România ne-a mobilizat pentru a găsi cele mai rapide și simple soluții pentru învățământul online. Prin resurse gratuite, pentru a continua predarea pe platforme ușor de accesat și utilizat. Credem că educația este un efort comun.

Resurse tehnologice

Află ce platforme te ajută în comunicarea cu elevii, ce beneficii au fiecare și la ce fel de activități se pretează cel mai bine aceste platforme!

Link-uri utile

Google Classroom

Tutorial pentru profesori Google Clasroom

Scoala pe net – o platformă pentru profesori, vine in ajutorul cadrelor didactice cu raspunsuri la toate intrebarile acestora despre predarea cursurilor online. Tot aici puteti gasi recomandari si instructiuni de folosire a aplicatiilor pentru predarea cursurilor la distanta.

Pentru intalnirile video cu elevii profesorii pot folosi aplicatii precum ZOOM, Skype, Meet Google (gratuit prin inregistrarea in platforma clasaviitorului.ro), Hangouts, Whatsapp.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.