Prahovenii participă la Turul României 2019! Aflați programul!

10 septembrie 2019  |  20:54  |  👁 423 Vizualizari


Ploieștenii sunt așteptați sâmbătă, 14 septembrie 2019, în parcarea Auchan la startul etapei a IV-a ce se va desfășura pe traseul Ploiești – Moreni – Pucioasa – Sinaia – Piatra Arsă.

Citiți și: Turul României – ediția 2019 începe pe 11 septembrie. Când ajung cicliștii în Prahova

Favoriții ploieștenilor sunt:

Echipa Națională: Andrei Cojanu, Andrei Ionuț (ambii de la Devron West cycling Timișoara), Vasiloiu Valentin (Team U Cube17 Franța).

Toți cei enumerați au practicat ciclismul la Petrolul Ploiești sub îndrumarea antrenorului emerit Constantin Ciocan.

Andrei Cojanu care dealtfel este într-o formă sportivă deosebită și de la care așteptăm o evoluție de top a obținut cele mai bune rezultate sub îndrumarea antrenorului Popa Cornel, la Conpet Ploiești.

Cel mai titrat arbitru român de ciclism, ploieșteanul Ioan Dolete este unul din arbitrii principali, acesta având la activ 23 de Tururi ale României în cei 55 de ani de activitate.

De remarcat este și implicarea Consiliului Județean Prahova, șoselele prahovene fiind cele mai bune în acest periplu de peste 700 de km.

Startul etapei se va da la ora 11.45, unde se vor alinia 140 de rutieri.

Ultima etapă se va desfășura în București sub forma unui circuit.

Redacția Max-Media le urează baftă cicliștilor prahoveni implicați în lupta pentru tricourile distinctive, in istoria Turului României, Prahova având cei mai multi câștigători ai tricoului galben.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.