“Portocala”, audiat la PCA Ploiesti

7 august 2020  |  11:03  |  👁 219 Vizualizari


Penalul Negulescu “Portocala” este audiat, la aceasta ora, la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti. “Zdreanta” a fost scos incatusat din arestul de la Campina si dus in fata magistratilor PCA.

Ironia sortii face ca Negulescu sa ajunga in PCA in calitate de “victima”, dupa ce ani de zile a torturat psihic si a distrus carierele a zeci de persoane nevinovate, in aceeasi cladire, din pozitia de “tortionar”.

La sediul PCA Ploiesti se afla si reporterii Antenei 3, potrivit carora “Portocala” n-a avut parte de o primire tocmai calduroasa din partea fostilor colegi. Se pare ca multi dintre ei l-au apostrofat si chiar hulit pe Negulescu, pe culoarele institutiei si ne referim la fostii colegi pe care penalul voia sa ii “paradeasca”. Sa nu uitam ca Zdreanta avea o lista lunga de colegi procurori si judecatori pe care incerca sa ii santajeze cu dosare penale si fata de care dezvoltase adevarate obsesii.

Doua astfel de exemple sunt procurorii Liviu Tudose si Aurelian Mihaila, care au fost achitati definitiv la ICCJ, spre disperarea lui “Portocala” care isi dorea sa ii vada distrusi pe viata.

Reamintim faptul ca Mircea Negulescu “Portocala” se afla in arest definitiv, stabilit de ICCJ, fiindu-i aduse urmatoarele acuzatii:

-cercetare abuzivă prev. de art. 280 alin. 1 și 2 Cod penal (6 infracțiuni),
-represiune nedreaptă prev. de art. 283 alin. 1 Cod penal (4 infracțiuni),
-instigare la represiune nedreaptă în modalitatea participației improprii prev. de art. 47 Cod penal în ref. la art. 283 alin. 2 Cod penal în cond. art. 52 alin. 3 Cod penal
-influențarea declarațiilor prev. de art. 272 alin. 1 Cod penal în cond. art. 35 alin. 1 Cod penal
inducerea în eroare a organelor judiciare în forma instigării și în modalitatea participației improprii prev. de art. 47 Cod penal în ref. la art. 268 alin. 1 Cod penal în cond. art. 52 alin. 3 Cod penal cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod penal
-inducerea în eroare a organelor judiciare în forma instigării și în modalitatea participației improprii prev. de art. 47 Cod penal în ref. la art. 268 alin. 2 Cod penal în cond. art. 52 alin. 3 Cod penal cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod penal
-fals intelectual prev. de art. 321 alin. 1 Cod penal (12 infracțiuni) în cond. art. 38 alin. 1 Cod penal
-abuz în serviciu prev. de art. 297 alin. 1 Cod penal (4 infracțiuni)
-constituirea unui grup infracțional organizat prev. de art. 367 alin. 1 și 3 Cod penal.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.