Ploieștean de 17 ani, arestat preventiv pentru tâlhărie, după ce a atacat cu toporul un adolescent, împreună cu doi prieteni

19 septembrie 2022  |  07:45  |  👁 268 Vizualizari


Un tânăr în vârstă de 17 ani din Ploieşti, care a abandonat şcoala şi are antecedente penale, a fost arestat preventiv, duminică, sub acuzaţia de tâlhărie calificată. El e suspectat că, împreună cu doi bărbaţi, a atacat cu toporul un adolescent care, de teamă, le-a dat brăţara din aur pe care o purta.

Fapta de care este acuzat tânărul de 17 ani pe numele căruia judecătorii au emis, duminică, mandat de arestare preventivă a avut loc în  data de 9 august, pe timpul nopţii, pe o stradă din Ploieşti.

”La data de 9 august a.c., în jurul orei 02:30, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Ploieşti, trei tineri cu vârstele de 17, 19, respectiv 21 de ani, cu ajutorul unui obiect contondent, ar fi încercat să lovească un tânăr în vârstă de 17 ani, acesta din urmă ferindu-se, fără a suferi vătămări corporale. Ulterior, de teamă, tânărul de 17 ani le-ar fi dat o brăţară din aur pe care o avea asupra sa”, informează IPJ Prahova. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că cei trei l-au atacat pe adolescentul de 17 ani, care se afla singur pe stradă cu un topor cu coadă scurtă, cu care au vrut să-l lovească pe acesta în zona picioarelor.

Cei doi bărbaţi majori care au participat la tâlhărie au fost prinşi în scurt timp de la comiterea faptei, însă tânărul a fugit, fiind prins ulterior, după audieri şi administrare de probe. El nu are nicio ocupaţie, a abandonat şcoala şi are antecedente penale, au precizat sursele citate. Toţi cei trei suspecţi sunt în stare de arest preventiv, fiind cercetaţi pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.