Organizatorul de petreceri gay din Bruxelles susține că mai mulți politicieni ultra-conservatori din Polonia și Ungaria sunt clienții săi fideli

3 decembrie 2020  |  15:56  |  👁 435 Vizualizari


David Manzheley, organizatorul petrecerii gay din Bruxelles la care a fost surprins un lider al partidului maghiar Fidesz, a declarat într-un interviu pentru portalul polonez Onet că are drept clienți fideli mai mulți politicieni ultra-conservatori din Ungaria și Polonia.
Politicienii polonezi provin din partidul anti-gay PiS, de guvernământ, care a impus în ultimii ani legi extrem de restrictive pentru comunitatea LGBT, la fel ca politicienii Fidesz din Ungaria. Organizatorul petrecerilor gay susține că mulți dintre acești politicieni veneau special în Bruxelles din Polonia și Ungaria, unde au familii, și cereau discreție, potrivit portalului Onet.
El declarat că a avut ca participanți politicieni din Ucraina, Franța, Germania, Olanda, Luxemburg, Elveția și Spania, dar ”cei mai frecvenți oaspeți sunt polonezi și unguri”, potrivit Onet.
În ceea ce-i privește pe politicienii polonezi despre care susține că participă la petrecerile sale, organizatorul belgian a spus că nu sunt europarlamentari, ci parlamentari sau au funcții guvernamentale.
De asemenea, David Manzheley susține că 9 lideri Fidesz, partidul de guvernământ din Ungaria, sunt clienții săi.
Pe de altă parte, Onet scrie că David Manzheley este căutat de autoritățile poloneze pentru acuzații de fraudă fiscală.
Reamintim că europarlamentarul Fidesz Jozsef Szajer a demisionat din Parlamentul European și din Fidesz după ce a fost prins de poliție la o astfel de petrecere în Bruxelles.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.