O nouă campanie de sterilizare gratuită pentru câini și pisici, în Ploiești

15 ianuarie 2023  |  16:52  |  👁 494 Vizualizari


O nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor se va desfășura în Ploiești, în perioada 17-20 ianuarie. Sterilizarea se va face conform programărilor.

Asociația Arca lui Norocel a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că o nouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor, va avea loc la Ploiești, în perioada 17-20 ianuarie.

„În perioada 17-20 ianuarie ajungem la Ploiești, să sterilizăm gratuit animale cu și fără stăpân, totul cu sprijinul Fundația Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – SUST, Primaria Ploiesti și a echipelor medicale prin clinica mobilă SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare și Paumi-Vet.

Prioritate au cei care se află deja pe listele noastre de așteptare, întocmite la campania trecută.

DE REȚINUT! Câinii fără stăpân sunt obligatoriu crotaliați, iar pisicilor, fie că au sau nu deținător, li se cupează vârful urechii.

Oricine nu este de acord, poate steriliza animalele la orice cabinet veterinar, contracost.

Programările se fac la numerele:

0730 585 088 ; 0791 631 173 ; 0725 399 321

Trimiteți SMS în cazul în care nu vi se răspunde apelului, revenim imediat ce timpul o permite.

Vă rugăm, fiți responsabili, STERILIZAȚI

‼️Campania gratuită se adresează posesorilor de animale ce nu își permit costurile unor astfel de intervenții, ori animalelor fără stăpân, aduse de oameni inimoși cărora nu le este indiferentă înmulțirea necontrolată a acestora.‼️”, este anunțul de pe pagina de Facebook Arca lui Norocel.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.