Negulescu s-a bucurat degeaba! Vlad Cosma a formulat apel la ICCJ

7 noiembrie 2022  |  14:13  |  👁 288 Vizualizari


Fostul deputat Vlad Cosma, achitat definitiv in dosarul masluit de Mircea Negulescu, zis si “Portocala”, in care acesta din urma a folosit in rechizitoriu probe false si asa-zise declaratii de martor mincinoase, a atacat soluta privind achitarea in prima instanta a lui Negulescu, exclus din magistratura pentru acuzatii deosebit de grave.
Cosma si-a bazat actiunea prin care solicita revizuirea sentintei data in cazul lui Negulescu pe probe si marturii ale celor pe care “Portocala” i-a constans sa minta in declaratii, dar si pe un desfasurator al evenimentelor care demonstreaza ca faptele de care Mircea Negulescu l-a acuzat nu aveau cum sa se petreaca in realitate.

Contactat de redactia Phonline.ro, fostul deputat Vlad Cosma a declarat ca va demonstra toate neregulile savarsite de Negulescu si va prezenta instantei sutele de plangeri formulate impotriva acestuia de catre cei amenintati de-a lungul anilor (judecatori, procurori, ziaristi, oameni de afaceri, politisti etc).

“Am declarat apel impotriva solutiei si voi continua demersul de a demonstra absol

“Am declarat apel impotriva solutiei si voi continua demersul de a demonstra absolut toate infractiunile savarsite de Mircea Negulescu. Exista sute de declaratii si plangeri impotriva acestuia, pe care le voi prezenta instantei de judecata.ut toate infractiunile savarsite de Mircea Negulescu. Exista sute de declaratii si plangeri impotriva acestuia, pe care le voi prezenta instantei de judecata.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.