Nebunie totală la FCSB. Becali a transferat şase jucători într-o singură zi

10 februarie 2020  |  16:44  |  👁 805 Vizualizari


FCSB n-a mai câştigat un titlu în Liga I din 2015, când antrenorul echipei patronate de Gigi Becali era Constantin Gâlcă, iar acum roş-albaştrii sunt la şase puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are şi un meci mai mult disputat.

Fără trofeu din 2015, Gigi Becali nu vrea să mai audă de un nou eşec în acest sezon. După un start dezamăgitor în actuala stagiune, când roş-albaştrii se aflau chiar pe ultima poziţie în clasament după primele şapte etape, FCSB şi-a revenit, iar acum se luptă cu şanse reale la titlu.

Nemulţumit de strategia care a făcut ca echipa pregătită acum de Bogdan Argeş Vintilă să nu mai câştige un titlu în Liga I din 2015, Gigi Becali a decis să investească sume importante de bani în crearea unei academii capabile să scoată jucători de calitate pe bandă rulantă.

Astfel, patronul celor de la FCSB a pus la punct baza de pregătire din Berceni, unde se antrenează şi echipa mare a roş-albaştrilor, iar în ultimele sezoane a transferat cei mai buni tineri jucători din toată ţara.

Gigi Becali speră ca, în viitorul apropiat, să promoveze tineri din propria academia şi să nu mai aducă jucători pe sume uriaşe de bani de la FC Viitorul.

La finalul săptămânii trecute, latifundiarul din Pipera a dat o nouă lovitură şi a întărit loturile de copii şi juniori cu jucători de mare calitate din toată ţară.

Dacă patru dintre aceştia au până în 15 ani, ultimii doi pot face pasul foarte curând către echipa mare a roş-albaştrilor.

Sursa: News

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.