Liviu Dragnea a pierdut procesul în care cerea dizolvarea PSD

17 decembrie 2019  |  16:50  |  👁 373 Vizualizari


Liviu Dragnea a pierdut definitiv procesul prin care a cerut dizolvarea PSD. Decizia a fost luată vineri de Curtea de Apel București.

Acțiunea sa a fost respinsă în august de Tribunalul București, dar Dragnea a făcut apel.

Concret, Liviu Dragnea a făcut o cerere de intervenție, în calitate de intervenient principal, în contradictoriu cu PSD, în procesul privind anularea alegerii Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD din 29 iunie în funcțiile de președinte, respectiv secretar general PSD.

Dragnea a cerut respingerea cererii de înscriere in Registrul partidelor politice de la Tribunalul Bucuresti a rezultatului alegerii ca presedinte al PSD a Vioricăi Dăncilă ‘pe motiv de ilegalitate si nestatuaritate a alegerii, datorită faptului că alegerea sa ca președinte al PSD s-a făcut de către delegații la Congresul PSD din 29 iunie în baza modificărilor de Statut votat tot în acel congres, dar neînscris la Tribunalul București’.

Deputatul PSD, Florin Iordache a declarat în august că acţiunea în instanţă depusă de Dragnea împotriva Vioricăi Dăncilă va fi respinsă, întrucât PSD a modificat legal statutul partidului.

”Bate câmpii. Noi nu mai aveam preşedinte. Am modificat statutul, apoi am organizat alegeri“, a spus Iordache pentru Adevărul.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.