Karim Benzema este marele câștigător al Balonului de Aur 2022

18 octombrie 2022  |  05:59  |  👁 115 Vizualizari


Karim Benzema este marele câștigător al Balonului de Aur 2022. Francezul a avut un sezon fabulos cu Real Madrid și nimeni nu poate contesta alegerea făcută de cei care au votat.

Karim Benzema a câștigat „Balonul de Aur”, în gala care a avut loc luni seara, la Paris. Sadio Mane a ocupat locul al doilea, iar podiumul a fost completat de belgianul Kevin de Bruyne.

„Bună seara, tuturor! Sunt mândru că am obținut acest trofeu. Am muncit enorm. Am avut mereu în minte motivația de a reuși. Zidane a fost mereu un model pentru mine, la fel și Ronaldo Nazario. Știam că nu există lucruri imposibile și poți să ajungi la ceea ce îți dorești. Mă bucur că munca mea a fost răsplătită. Am trecut și prin momente dificile. Sunt lyonez și nu pot să uit asta. Îi mulțumesc și actualului meu președinte, Florentino Perez”, a spus Benzema, imediat după ce a primit trofeul.

5 trofee a câștigat în stagiunea trecuta atacantul francez: Liga Campionilor, Campionatul și Supercupa Spaniei, Supercupa Europei și Liga Națiunilor cu Franța. 44 de goluri și 15 pase decisive a reușit în sezonul recent încheiat supranumitul „Karim The Dream”.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.