Județul Prahova a rămas fără prefect în operațiunea PNL, „NOAPTEA CA HOȚII”!

11 decembrie 2019  |  14:22  |  👁 239 Vizualizari


După depesedizarea anunțată la vârful ministerelor cu numiri dubioase ale PNL în funcții cheie, liberalii au promis schimbarea prefecților.

Nopatea trecută, Ludovic Orban probabil că a visat urât și cu fiori reci pe spate de la moțiunea simplă trecută în Senat pentru Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, premierul a decis schimbarea reprezentanților Guvernului în teritoriu.

PNL a schimbat „NOPATEA CA HOȚII” aproape toți Prefecții din România! Dacă PSD făcea același lucru, cu siguranță s-ar fi strigat ,,Jos Guvernul!” în stradă, însă acest lucru nu se va întâmpla și în cazul guvernului Orban deoarece mai toată presa este aservită intereselor ,,dă dreapta” și la fel sunt și ,,influencerii” de pe Facebook, acești păstori de turme de oi onlinefere (,,influenceri” pe Facebook fiind toți actorașii de mâna a doua, comedianții eșuați și ONG-iștii care nu își publică sursele de finanțare).

În județul Prahova, prefectul Mădălina Lupea a fost lăudat în repetate rânduri pentru activiatea sa, chiar și de noul ministru liberal al Internelor, Marcel Velea, dar cum pentru PNL nu contează foarte mult competența, ci nepotismul și carnetul de partid, de Jihadul de noaptea trecută nu a putut scăpa nici prefectul de Prahova.

Mădălina Lupea a fost cel de-al doilea prefect femeie din istoria instituției, începându-și mandatul în ianuarie 2017. Prima prefect femeie a fost Rodica Paraschiv, în prezent deputat, al cărui mandat a încetat în momentul instalării Guvernului Cioloș.

Născută în martie 1970, Mădălina Lupea a terminat Facultatea de Drept – Universitatea București, licențiată în științe juridice. Mădălina Lupea este căsătorită și are doi copii.

Fost procuror în cadrul Parchetului Judecătoriei Ploiești, ulterior Mădălina Lupea a deținut mai multe funcții de conducere la societăți precum SC Rostyll Mod SRL, SC Oztasar SRL (ambele din Păulești și cu capital britanic), director operațional la SC Serapis Consulting SRL Brașov, director operațional la SC Urban Electic, director executiv la SC Blue Coffee Service, dar a fost angajată și la Direcția Corp Control al Calității Inspecției, iar pentru o scurtă perioadă de timp, de numai trei luni, a fost înalt funcționar public – reprezentant al Guvernului României în teritoriu, totul culminând cu numirea în funcția de subprefect al județului Prahova, începând cu data de 1 august 2014.

Până la instalarea unui nou prefect, atribuțiile acetuia vor fi preluate de subprefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.