Incident șocant într-o școală din Câmpina: trei eleve de clasa a V-a s-au luat la bătaie

17 ianuarie 2023  |  09:05  |  👁 147 Vizualizari


Poliţiştii din municipiul Câmpina au deschis o anchetă după ce trei eleve din clasa a V-a ale unei şcoli din oraş s-au bătut, iar o înregistrare video cu acest incident au fost postate pe o reţea de socializare.
Două elev lovesc cu palmele o altă fată. Incidentul are loc chiar în sala de clasă, sub privirile celorlalți elevi. Incidentul a avut loc la Școala Centrală din Câmpina. Conducerea unității de învățământ a demarat o anchetă. „Ne-a parvenit și nouă filmulețul postat pe o rețea de socializare. Se vor întruni comisiile de anchetă inclusiv cea antibullying. Este un incident singular și, evident, se vor lua măsuri disciplinare împotriva celor două bătăușe. Părinții au fost chemați și ei la școală și, în funcție de rezultatul anchetei, se poate ajunge la scăderea notei la purtare, la finele anului școlar. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Florentina Dumitrașcu, directorul Școlii Centrale Câmpina.
Polițiștii încearcă să identifice minorele
Oamenii legii efectuează cercetări pentru identificarea elevelor implicate luarea măsurilor necesare.
În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce ilustrează o altercație între 3 eleve într-o unitate de învățământ din municipiul Câmpina, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:
La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că într-o unitate de învățământ din municipiu a avut loc un conflict între 3 minore.
La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.