Hotelul Central din Ploiești și-a suspendat activitatea după 92 de ani, de funcționare fără întrerupere

23 martie 2020  |  13:19  |  👁 460 Vizualizari


Cel mai vechi hotel din Ploiești care a rezitat multor încercări în ultimul secol, își suspendă activitatea din cauza coronavirus.

În contextul declarării Stării de Urgență, conducerea Hotelului Central din Ploiești a fost nevoită să suspende temporar activitatea, protejând astfel clienții, dar și angajații față de răspândirea COVOD-19.

,,De 92 de ani Hotelul Central Ploiești a funcționat fără întrerupere. A făcut față cutremurelor, bombardamentelor din cel de-al doilea război mondial, perioadei comuniste, revoluției, fără să-și închidă ușile. În Hotelul Central s-a scris istorie, au avut loc evenimente memorabile. Totul a fost posibil datorită oamenilor care au lucrat și au pus suflet aici.
Din cauza pandemiei COVID 19 este momentul să ne protejăm atât clienții cât și proprii angajați. Am decis să suspendăm activitatea Hotelului Central până la încetarea stării de urgență. Vom reveni cu aceleași servicii de calitate și respect față de clienții noștri.” au spus reprezentanții Hotelului Central din Ploiești.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.