HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în comuna Blejoi

3 februarie 2023  |  17:52  |  👁 120 Vizualizari


Societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin Sucursala Blejoi, anunță oprirea distribuției apei potabile în comuna Blejoi (sat Blejoi), în data de 7 februarie 2023, între orele 9.00-17.00, pentru remedierea unei defecțiuni pe o derivație a conductei principale de distribuție a apei, care alimentează comuna.

Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc pe străzile Nichita Stănescu și Tudor Arghezi din satul Blejoi, precum și zona situată la intersecția dintre DN1 A și DN1 B, unde se află un spațiu comercial, Primăria comunei Blejoi și stadionul din localitate.

Reluarea distribuției în regim normal de presiune și debit va fi asigurată la un nivel optim, după finalizarea lucrărilor anunțate și încărcarea rețelelor. Societatea HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze față de locuitorii care nu vor avea apă potabilă pe durata desfășurării intervenției şi roagă consumatorii vizați să îşi asigure rezerve pentru consum și uz casnic. Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.