Ghiolbanii PNL din Boldesti striga „M..e PSD” dupa victoria lui Iohannis. Atat au inteles ei

25 noiembrie 2019  |  14:41  |  👁 435 Vizualizari


Uneori, avem impresia ca activul de partid nu prea stie pentru ce e pus in functie. Gibonii politici, indiferent de culoare, considera ca misiunea lor e sa castige alegerile si nimic mai mult. Restul, munca propriu-zisa, dezvoltarea locala, rezolvarea problemelor cetatenilor, sunt simple detalii, in niciun caz obligatorii. Oamenii astia au uitat de ce au fost alesi, dar, si mai grav, ignora faptul ca abia dupa castigarea alegerilor incepe munca.

Gibonilor, e irelevant ce ati facut voi pentru a aduce voturi si victoria. Relevante sunt lucrurile concrete pe care le faceti incepand de azi, zi de zi, timp de 4-5 ani. Voi, consilieri, primari, presedinti de CJ, ati castigat o functie. ASta inseamna victoria pe care o sarbatoriti: faptul ca ramaneti sau intrati intr-o functie care va obliga sa munciti. Nu sa muiti, gibonilor!

Reporterii de la ziarul Incomod au intrat in posesia unei inregistrari video care confirma cele de mai sus: o masa compacta de ghiolbani care injura PSD si se bucura pentru ca a pierdut PSD. Asta au inteles ei din nemultumirea poporului, atat ii duce capul.

Sa fie bine, sa vina oamenii PNL la butoane, sa fure si ei 4 ani, ca munca e pentru tractoare.

PS: printre cei care se bucura pentru ca va manca si gura lor o paine se numara consilierul județean Gabriel Tudoran și consilierii locali Cornel Isbășoiu, Cristian Dobrică și Horațiu Tănăsescu din Boldesti Scaeni.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.