Ganea il acuza pe primarul Dobre de dubla masura

10 decembrie 2019  |  17:21  |  👁 98 Vizualizari


 

Scandalul din primarie continua. Comunicatul viceprimarului postat pe facebook: “Din nou despre dubla măsură a primarului Adrian Dobre. Într-un comunicat de presă, emis în laboratoarele PDL, edilul se laudă cu premiul primit din partea Asociaţiei Municipiilor din România pentru Parcul Municipal Vest. Liberalul Dobre omite să spună că parcul a fost la un pas de a fi distrus din cauza refuzului PNL de a angaja personalul necesar întreţinerii parcului. Nu putem uita că au trecut câteva luni bune de la inaugurarea parcului şi până la angajarea personalului parcului, timp în care pomii s-au uscat iar buruienile au năpădit aleiile, deoarece liberalii au refuzat să voteze proiectele privind organigrama parcului motivând că…”noul primar trebuie să îşi angajeze oamenii”!

Atunci, Adrian Dobre arăta cu degetul spre…”greaua moştenire” (la fel cum procedează astăzi şi colegii săi din Guvern, deci este un stereotip marca PDL!), iar astăzi se împăunează cu acelaşi Parc Municipal.

Păi domnule Dobre, când spuneţi adevărul? Acum când vă lăudaţi cu minunatul Parc Municipal Vest sau atunci când declaraţi că au fost bani aruncaţi pe fereastră pentru această investiţie?

Sunt doar curios dacă la Gala AMR, Adrian Dobre a povestit şi despre scandalul uriaş în care este amestecat în aceste zile Parcul, scandal privind amplasarea unui Târg de Crăciun sau cum s-o numi acţiunea de acolo, târg aflat cam la limita legii!”

#fariseism
#ploiesti
#parculmunicipalvest
#dublamasura

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.