Gabriela Firea aruncă BOMBA: „Din 4.600 de teste PCR efectuate în Bucureşti, doar 4 au fost pozitive”

30 iunie 2020  |  07:31  |  👁 339 Vizualizari


Primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, a intervenit luni prin videocall la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, pentru a comenta decizia de a amâna planul de relaxare anunţat pentru 1 iulie.
„Din pacate, Romania inregistreaza un record negativ, nu se testeaza persoane asimptomatice, pentru a se afla zonele de risc, pentru care s-ar putea pastra anumite masuri restrictive, iar altele, care au foarte putine cazuri sau deloc raman cu aceste restrictii.
As vrea sa stiu cum si-a dat domnul ministru seama de aceasta raspandire comunitara, daca refuza sa faca teste de anticorpi, ca sa vedem exact cati romani au fost deja infectati si au trecut usor prin boala?
Doar 4 persoane din cele 4.600 care au participat la testarea noastră au avut rezultate pozitive la coronavirus”, a anunțat Gabriela Firea.

Campania de testare pe care Gabriela Firea a inițiat-o în București a fost blocată brutal de Ministerul Sănătății, pe motiv că nu există aviz de la DSP.
În realitate, însă, se pare că motivul pentru care a fost blocat acest program este cu totul altul şi anume ascunderea cifrelor reale ale persoanelor infectate de coronavirus pentru a justifica amânarea măsurilor de relaxare şi chiar extinderea stărilor de alertă.

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.