Gabi Tamaș a făcut plângere penală împotriva antrenorului de la Petrolul, Nae Constantin

9 noiembrie 2022  |  06:35  |  👁 135 Vizualizari


Gabi Tamaș a depus o plângere penală împotriva lui Nicolae Constantin, antrenorul fostei sale echipe Petrolul, dar și împotriva celorlalte persoane implicate în faptul că o înregistrare audio a unei convorbiri în care fotbalistul îi înjură pe suporterii ploieșteni a ajuns în mediul on-line.

 

Plângerea a fost depusă de avocatul mandatat de Tamaș la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, scrie gsp.ro.

Înregistrarea a apărut în presă pe 12 octombrie, în ziua în care a apărut informația că fotbalistul a fost convocat la o discuție cu șefii echipei, privind viitorul acestuia la Ploiești.

O zi mai târziu, Nicolae Constantin a confirmat că echipa și fundașul au ajuns la o înțelegere amiabilă privind rezilierea angajamentului semnat între cele două părți în luna iunie.

Nici cea mai mică intenție a mea să-l înregistrez și să-l dau public. Nu l-am făcut să înjure, totul a venit de la el. De la mine n-a plecat nimic către presă, ci doar către suporteri”, a declarat, la momentul respective, Nicolae Constantin.

Totodată, odată cu apariția înregistrării în spațiul public, Gabriel Tamaș și-a cerut scuze pentru limbajul folosit, explicând că regretă acea “ieșire nervoasă” și  că discuția a fost mai lungă, fiind prezentate niște cuvinte scoase.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.