Freddie Mercury trimite cadouri rudelor și prietenilor și la 28 de ani după moartea sa

26 decembrie 2019  |  12:10  |  👁 812 Vizualizari


Regretatul solist al trupei Queen, Freddie Mercury, a dorit să menţină tradiția cadourilor pentru cei apropiați chiar şi după moartea sa, transmite Agerpres.  Potrivit ziarului britanic Daily Mirror, Freddie Mercury, care a murit în urmă cu 28 de ani , continuă să trimită cadouri de Crăciun rudelor şi prietenilor săi.

A fost însuşi solistul Queen cel care a prevăzut în testamentul său o clauză prin care lanţul de magazine londonez Fornum and Mason trebuie să trimită în fiecare an un coş de Crăciun persoanelor aflate pe lista sa.

Unul dintre aceşti prieteni este Elton John, care a mărturisit că Freddy „era plin de dragoste faţă de viaţă şi nu a arătat tristeţe înainte de moarte”. „La o lună după ce s-a stins din viaţă, la 24 noiembrie 1991, am primit un coş cu cadouri şi o felicitare”, a povestit Elton John.” Pe el era scris: „Dragă Sharon cred că îţi va plăcea. Cu dragoste, Melina. Crăciun Fericit”.

Freddie Mercury comandase acest cadou şi felicitarea, trecând numele pe care cei doi artişti le foloseau când se costumau în ‘drag queens’. „Ne-am gândit că este un gest superb, care se repetă an de an”, a declarat ziarului, un purtător de cuvânt al lanţului de magazine britanic. Costul acestor cadouri este trecut în contul uriaşei moşteniri lăsate de Freddie Mercury şi care continuă să crească datorită difuzării cântecelor sale.

Zilele acestea fanii vocalistului trupei Queen s-au putut bucura de noul videoclip al piesei sale „Thank God It’s Christmas”, lansat inţial în 1984. „Thank God It’s Christmas” nu a avut un videoclip original, iar lansarea sa în premieră se încadrează în tendinţa prin care trupa Queen vrea să renoveze imaginea unor mari hituri precum „Bohemian Rhapsody”, „Don’t Stop Me Now”, sau „A Kind Of Magic”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.