Forța Dreptei Prahova va face plângeri penale președintelui Consiliului Județean PNL și consilierilor municipali

12 ianuarie 2023  |  14:55  |  👁 232 Vizualizari


Conducerea Partidului Forța Dreptei – filiala Prahova- a anunțat astăzi într-o conferință de presă că va face plângeri penale consilierilor ploieșteni și președintelui Consiliului Județean Prahova

Deputatul George Ionescu, președintele Partidului Forța Dreptei Prahova, a declarat că va face plângeri penale consilierilor locali și președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, pentru modul în care a fost preluat sistemul de termoficare.

”Consilierii locali au înființat Termo Ploiești fără să prevadă și un buget, iar din acest motiv societatea a ajuns să se împrumute de la diverse firme. Consiliul Județean Prahova a predat un singur cazan, deși întregul CET Brazi este un morman de fiare” a declarat Ionescu.

Deputatul susține că actuala conducere a CJ Prahova ar trebui să sprijine financiar Termo Ploiești pentru a putea cumpăra gazele necesare furnizării apei calde și căldurii măcar până în primăvară.

Acesta a transmis și un mesaj consilierilor ploieșteni că dacă vor vota trecerea Parcului Municipal Vest la Consiliul Județean Prahova se vor alege cu alte plângeri penale din partea partidului pe care îl conduce.

”Consiliul Județean Prahova poate construi orice dorește pe terenurile pe care le are deja în proprietate, la marginea Ploieștiului. Chiar dacă parcul a ieșit din perioada de monitorizare, fiind construit cu bani europeni, nu se pot demola clădirile existente pentru că există riscul ca Primăria Ploiești să dea înapoi cele 16 milioane de euro pe care le-a dat UE pentru acest obiectiv. Vom face plângere și la Parchetul European pentru că este vorba de fonduri europene” a precizat deputatul.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.