Fonduri europene pentru renovarea unor imobile din Ploiesti

3 noiembrie 2022  |  07:54  |  👁 198 Vizualizari


Primăria Ploiești anunță obținerea finanțării prin PNRR a patru obiective. Este vorba de reabilitarea termică a nouă blocuri, renovarea parțială a Colegiului Național Mihai Viteazul și a Școlii Gimnaziale George Coșbuc, dar și montarea de camere video în cele mai aglomerate intersecții din oraș.

Comunicatul Primăriei Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Relații Internaționale, informează comunitatea locală că, în cursul acestei zile, au fost aprobate încă 4 proiecte cu finanțare prin PNRR, pe componentele C 5 – Valul Renovării și C 10 – Fondul Local.

Municipalitatea va obține finanțare pentru 4 obiective de investiții de amploare, în valoare de aproximativ 10.000.000 euro, astfel:

– “Managementul inteligent al intersecțiilor din Municipiul Ploiești”;
– „Anvelopare blocuri lot P1”;
– „Renovare clădire – Colegiul Național Mihai Viteazul – Aripa Nord”;
– „Renovare clădire – Școala Gimnazială George Coșbuc – Corp C2”.

Prin implementarea proiectului „Managementul inteligent al intersecțiilor” se vor monta camere video, în cele mai aglomerate intersecții din municipiul nostru și se va asigura accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice.

Proiectul respectiv va contribui, așadar, la fluidizarea circulației rutiere în oraș, la reducerea numărului de accidente rutiere, prin descurajarea unui comportament agresiv în trafic și, implicit, va conduce la scăderea numărului de răniți și la reducerea incidentelor în care se constată încălcarea regulilor de circulație, cum ar fi cele în care vinovații fug de la locul accidentului.

Valoarea acestui proiect al municipalității ploieștene este de 1.075.000 de euro.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.