Flavius Stoican și-a dat demisia de la Petrolul Ploiești

12 decembrie 2019  |  11:21  |  👁 415 Vizualizari


Petrolul Ploiești a rămas, din nou, fără antrenor. Din cauza rezultatelor modeste, Flavius Stoican și-a dat demisia. Președintele clubului, Marius Stan, are obligația de a propune un nou antrenor până vineri, 14 decembrie.

 

Comunicatul oficial al clubului:

În urma unei întâlniri administrative de analiză tehnică a parcursului echipei de seniori în prima jumătate a campionatului Ligii a 2-a sezon 2019-2020, ședință la care au participat reprezentanți ai Partenerului Finanțator Veolia, Președintele Clubului, dl Marius Stan, precum și antrenorul echipei de seniori, dl Flavius Stoican.

Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii Clubului și Partenerului Finanțator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligații financiare. Pe deplin conștient de parcursul oscilant al echipei și totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eșalon, dl Flavius Stoican a înțeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei.

Președintele Clubului, dl Marius Stan a fost mandatat ca până la ședința A.G.A. din data de 14 decembrie 2019, să identifice și să propună un nou antrenor principal, precum și o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus.

FC PETROLUL PLOIEȘTI îi mulțumește dlui Flavius Stoican pentru întreaga activitate depusă și îi urează mult succes în proiectele sale profesionale de viitor.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.