Facebook, WhatsApp și Instagram funcționează | Au picat Facebook, WhatsApp și Instagram, a doua oară într-o săptămână: ce se întâmplă cu gigantul rețelelor de socializare

5 octombrie 2021  |  05:27  |  👁 286 Vizualizari


În urmă cu câteva minute, Facebook a ”căzut”. Site-ul celei mai mari rețele de socializare nu mai este funcțional la momentul redactării acestor rânduri, la fel și aplicațiile de mobil pentru WhatsApp, Instagram, Facebook și Messenger. Din păcate, același lucru s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile.

 Facebook, Whatsapp, Messanger și Instagram și-au revenit, dupa ce timp de mai bine de 5 ore rețelele de socializare au fost picate la nivel global. Rețelele de socializare au început să întâmpine probleme de functionare luni după-amiază, incepand cu ora 19:10, ora Romaniei. Rețelele au avut probleme fără precedent la nivel global.

Aplicațiile Facebook, WhatsApp, Instagram și Messenger au devenit inutile în această seară. Dacă începem cu Facebook, deși s-ar putea să-ți apară conținut pe ecran în momentul în care o accesezi, încercarea de a actualiza fluxul cu pricina se reflectă într-un eșec. În cazul în care cauți ceva, un prieten sau o postare, vei întâmpina un mesaj de eroare prin care ți se atrage atenția că nu ești online, dar, problema, în mod sigur, nu este de la tine.

”Eroare de rețea” pe Facebook, WhatsApp și Instagram

În timp ce încerci să cauți ceva pe Facebook, vezi mesajul ”Eroare de rețea. Te rugăm să încerci din nou.”. Poți să încerci de zece ori, dar după vreo 15 minute de tentative, încă nu se remediase nimic.

WhatsApp afișează în partea de sus mesajul ”Se conectează…”, în timp ce, pe un computer pe care ai oglindite mesajele de WhatsApp, ți se atrage atenția, în mod eronat, că nu ești conectat la internet.

Situația este similară și în cazul funcționalității Instagram, doar mesajul diferă. ”Ne pare rău, a apărut o problemă. Te rugăm să încerci din nou.” În mod regretabil, orice tentativă de a actualiza informațiile afișate se reflectă într-un eșec.

Ca referință, dacă subiectul îți este străin, Mark Zuckerberg deține atât Facebook, cât și WhatsApp, Instagram sau Oculus. Acesta este unul dintre potențialele motive pentru care au picat toate în bloc, inclusiv Messenger, serviciul de mesagerie al Facebook.

Dacă vrei să fi sigur că nu doar ție îți funcționează prost sau deloc serviciile Facebook, aruncă o privire pe DownDetector. În câteva minute, cea mai mare rețea de socializare din lume, cu peste 2,5 miliarde de utilizatori activi, a înregistrat aproximativ 100.000 de raportări legate de faptul că a încetat să mai funcționeze.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.