Epidemia cu Covid-19 îi TAIE lui Dragnea BENEFICIUL plimbării la instanță – Se vede cu judecătorii ICCJ prin videoconferință din închisoare

14 mai 2020  |  07:27  |  👁 567 Vizualizari


Instanța supremă ia, joi, în discuție, la al doilea termen de judecată, contestația la executare făcută de Liviu Dragnea împotriva deciziei definitive din dosarul angajărilor fictive, prin care a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Acest proces este cel ce are la bază acțiunea introdusă de apărarea lui Dragnea la Tribuanlul București, concomitent cu o altă acțiune similară introdusă în aceeași perioadă și la instanța supremă.

Mai precis, la acest moment instanța supremă a respins deja contestația la executare făcută de Dragnea iar acum judecă dosarul de la Tribunalul București care a fost declinat de către respectivul magistrat.

La termenul de joi al procesului Dragnea nu va fi scos din penitenciarul Rahova și adus cu duba la instanță ci  se va vedea cu judecătorii ICCJ prin videoconferință așa cum prevede regulamentul de criză epidemică al instanței.

Aceasta ar fi prima oară când Dragnea nu este ”plimbat” la instanțe pentru a participa la procesele pe care le intentează.

Completul care analizează această nouă contestație la executare a fostului lider PSD este format din președintele magistat Rodica Cosma și judecătoarele Anca Mădălina Alexandrescu  și Simona Cristina Neniţă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.