Echipa Visuri la Cheie aduce un zâmbet pe chipurile locuitorilor din Ploiești prin renovarea unui apartament

21 martie 2023  |  17:36  |  👁 175 Vizualizari


Ploiești, 21 martie 2023 – Echipa Visuri la Cheie a adus o rază de speranță și un zâmbet pe chipurile locuitorilor din Ploiești prin renovarea unui apartament. Această echipă dedicată și pasionată de renovarea de locuințe, a reușit să transforme un apartament trist și depășit într-un spațiu modern și primitor.

Proiectul de renovare a început cu o vizită la apartamentul din Ploiești, acolo unde echipa a putut să vadă starea actuală a spațiului și să discute cu proprietarii despre nevoile și așteptările lor. După această vizită, echipa a început să lucreze la proiectul de renovare, pregătind toate materialele și planificând fiecare etapă a lucrărilor.

Echipa Visuri la Cheie a reușit să transforme complet apartamentul, schimbând aspectul și atmosfera acestuia. A fost refăcută complet bucătăria, s-au înlocuit toate instalațiile electrice și sanitare, s-a montat parchet laminat, s-au zugrăvit toate camerele și s-a instalat mobilier nou. În plus, echipa a adus un plus de eleganță prin alegerea culorilor și a materialelor folosite.

Proprietarii apartamentului au fost încântați de transformarea făcută și de munca depusă de echipa Visuri la Cheie. Aceștia au spus că au redescoperit bucuria și confortul de a locui în propria locuință, iar acum se simt mai bine ca niciodată.

Echipa Visuri la Cheie a reușit să aducă un zâmbet pe chipurile locuitorilor din Ploiești prin transformarea unui apartament depășit într-un spațiu modern și primitor. Această echipă dedicată și pasionată de renovarea de locuințe demonstrează încă o dată că, prin muncă și implicare, orice vis poate deveni realitate.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.