Dobre pregăteşte “marea debarasare”! Zeci de angajaţi din Primărie, daţi afară pentru a face loc slugilor PNL

Zeci de angajaţi din Primăria Ploieşti se regăsesc pe lista neagră a primarului Adrian Dobre şi urmează să fie daţi afară, abuziv, pentru că Dobre a primit ordine “de la partid”.
Disperaţi că vor pierde alegerile locale de anul viitor, conştienţi de greşeala comisă cu Dobre primar, mai marii partidului au început să îşi infiltreze slugile prin diferite instituţii locale, în principal în Primăria Ploieşti.
Pentru a le face loc “celor aleşi”, Dobre va trebui să-şi arate obedienţa şefilor şi să dea afară din personalul existent, oameni neangrenaţi politic, angajaţi pe funcţii prin concurs, fără “pile”. Astfel, angajaţii fără relaţii vor fi înlocuiţi de oamenii PNL-ului, iar pentru asta se coace un adevărat război în maşinăria de partid.
Primele semne rele au început deja să apară: Dobre întârzie nejustificat plata salariilor unor funcţionari, altora le-a găsit “nod în papură” din punct de vedere profesional, iar pe unii îi ameninţă în fiecare zi cu faptul că îi va da afară dacă nu se subordonează ordinelor. Şi cum ordinele primite sunt imposibil de înfăptuit, soarta acestor angajaţi e pecetluită.
Sperăm ca planul diabolic să nu aibă finalitatea dorită de Dobre şi de păpuşarii PNL şi că cei abuzaţi vor avea curaj să vorbească.

Related posts

Leave a Comment

three × 1 =