DGASPC Prahova cere decăderea din drepturile părinteşti a mamei ai cărei gemeni au căzut de la etajul al zecelea

26 august 2021  |  06:12  |  👁 265 Vizualizari


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova a depus la instanţă un dosar prin care cere decăderea din drepturile părinteşti a femeii ai cărei copii gemeni au murit, la 2 ani şi 2 luni. Pe 11 august, copiii au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti, în timp ce mama lor se afla într-un live pe Facebook.
DGASPC Prahova a înaintat Judecătoriei Ploieşti un dosar „bine documentat” prin care solicită ca mama ai cărei gemeni au murit după ce au fost lăsaţi nesupravegheaţi, să fie decăzută din drepturile pe care le are ca părinte asupra fiului celui mare, în vârstă de 5 ani, au declarat miercuri, 25 august, pentru News.ro, reprezentanţi ai instituției.
Cel de-al treilea copil al femeii, un băiat în vârstă de cinci ani, a fost luat de lângă ea şi se află în familia lărgită a tatălui.
Pe 18 august,Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a pus-o oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă. Andreea este cercetată în stare de libertate.
Femeia a recunoscut, ulterior, că se afla într-un live pe rețelele sociale, într-o cameră alăturată, când cei doi copii au căzut de la fereastră.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.