Derazitare la Ploiești în perioada 20-31 martie 2023

14 martie 2023  |  09:18  |  👁 134 Vizualizari


În ultima parte a lunii martie, la Ploiești vor fi efectuate intervenții pentru deratizare, pe suprafața domeniului public.

 

Serviciul este asigurat de operatorul SC Coral Impex, intervențiile fiind programate pentru perioada 20-31 martie 2023.

“Produsul utilizat în cadrul acestor operațiuni va fi COLBROM, având substanța activă bromadiolone, pentru combaterea rozătoarelor.

Suplimentar, pot fi utilizate și alte substanțe avizate de către Ministerul  Sănătății, cu acordul prealabil  al beneficiarului.

Produsele  menționate  se regăsesc  în  Registrul  Național  al  Produselor  Biocide  avizate  pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătății, tip produs 14.

Activitatea de deratizare  este realizată  de către Primăria  Municipiului  Ploiești prin  S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Personalul implicat în execuția serviciilor este calificat în funcția de agent D.D.D., în conformitate cu legislația în vigoare și este dotat cu echipament de protecție corespunzător.

Pentru ca activitatea de deratizare să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități. În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare va fi prelungită”, au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.