Deputatul PSD Andrei Nicolae critică împrumuturile excesive ale Guvernului Orban

8 iulie 2020  |  13:05  |  👁 494 Vizualizari


Deputatul PSD Andrei Nicolae a criticat împrumuturile excesive ale Guvernului Orban, semnalând faptul că țara noastră se confruntă cu o cădere economică record, în ciuda faptului că guvernarea PNL s-a împrumutat excesiv de mult.

”În guvernarea Iohannis-Orban, în pofida împrumuturilor de două ori mai mari decât în perioada PSD, România se prăbușește!

Avem o cădere economică negativă record – minus 14,% în trimestrul doi, șomaj la cote amețitoare – sunt peste 620.000 de contracte de muncă încetate definitiv în ultimele 2 luni.

Nivelul de trai se află în picaj – pentru prima dată în ultimul deceniu prețurile au crescut într-un ritm mai ridicat decât salariile,

În urma bâlbelor si retrogradării raitingului de țară investițiile străine fug din țară – sold negativ de 450 de milioane de euro, pe primele 4 luni ale anului,

Coroborat cu gestionarea dezastruoasă a crizei sanitare pare că ajungem să trăim un veritabil coșmar! PNL, prin prostia, aroganța și lăcomia sa, reușește să distrugă tot ce se acumulase bun pentru oameni, pentru economie și pentru țară în guvernarea PSD.

Și totuși ce face PNL cu banii? Unde s-au dus împrumuturile gigantice pe care le ia? Acoperă găurile lăsate în bugete urmare a incompetenței guvernării Orban, plătesc în avans sponsori ai partidului și samsari ai drepturilor de proprietate, achită facturi electorale pentru primarii PNL în pragul alegerilor locale, susțin achiziții pe șpagă și la suprapreț în pandemie!”

Sursa: Facebook

Andrei Nicolae

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.