De la 1 iunie, legumicultorii din comuna prahoveană Balta Doamnei își vor putea valorifica produsele în noua hală a Pieței Obor din Capitală

23 mai 2022  |  11:20  |  👁 171 Vizualizari


Cristinel Matei, primarul comunei prahovene Balta Doamnei – localitate din sudul județului cunoscută pentru calitatea legumelor produse în solariile localnicilor – a venit, luni, 23 mai, cu o veste bună pentru producătorii din zonă: din 1 iunie, legumele de la Balta Doamnei vor putea fi comercializate în noua hală a Pieței Obor din București.
„Încercând să oferim soluții cât mai bune producătorilor de legume din comuna Balta Doamnei pentru o valorificare cât mai corectă a produselor, în data de 23.05.2022 am mers, împreună cu domnul viceprimar, în sectorul destinat producătorilor locali din incinta Halelor Pieței Obor București. Acest sector este unul nou și este amplasat în partea de vest a Halei Obor, fiind este destinat producătorilor de legume și fructe; este total acoperit, dispune de utilități, are o capacitate de 80 mese (tarabe) și se va deschide la data de 1 iunie 2022. În urma discuțiilor avute la fața locului, am obținut promisiunea că aproximativ 15 mese (tarabe) pot fi rezervate de producătorii de legume din comuna Balta Doamnei. De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că, în urma unor discuții purtate cu domnul deputat Bogdan Toader, s-au făcut toate demersurile necesare pentru ca perioada de valorificare a Programului de Susținere a Tomatelor în Spații Protejate să fie prelungită cu cel puțin două săptămâni, față de termenul actual (10 iunie 2022). Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la sediul Primăriei comunei Balta Doamnei”, a anunțat primarul comunei, Cristinel Matei.

sursa:prahovainfo.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.