David Popovici, după ce a obținut aurul european la 200 m liber: M-am luptat ca de la rechin la rechin și, da, sunt unul dintre rechini acum. Am fost dintotdeauna

16 august 2022  |  07:34  |  👁 319 Vizualizari


La scurt timp după festivitatea de premiere, David Popovici s-a oprit pentru a le da autografe fanilor care îl așteptau entuziasmați după încă o performanță uluitoare – aurul european la 200 m liber! Luni seară a doborât recordul mondial și european de juniori, precum și pe cel al Campionatelor Europene de Natație de la Roma. „M-am luptat ca de la rechin la rechin și, da, sunt unul dintre rechini acum, am fost dintotdeauna, dar acum pot să mă afirm un pic mai bine”, a declarat David Popovici ÎN EXCLUSIVITATE pentru TVR.

„E un timp foarte bun, am coborât fix cum voiam, sub 1:43. Nu mi-am propus neapărat un timp pentru această cursă, dar cred că am reușit fix ce voiam”, a declarat David Popovici pentru TVR.

„Sunt foarte mulțumit, e o a doua cursă foarte bună, mă îndrept cu viteză spre a treia, cea de 400, un teritoriu necunoscut, dar vom vedea ce iese și de acolo”, a adăugat el.

„Pentru 50 sunt un pic prea slăbuț, la propriu slăbuț, mi-ar trebui mai multă masă, mai multă putere, mai mulți mușchi, pentru că e o cursă de ultra-sprint și mai durează puțin până ajung și acolo”, a subliniat el, răspunzând întrebărilor adresate de corespondenta TVR, Alberta Forgiarini.

„Da, m-am luptat ca de la rechin la rechin și, da, sunt unul dintre rechini acum, am fost dintotdeauna, dar acum pot să mă afirm un pic mai bine”, a admis Popovici.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.