Dan Mușat, președinte PSD Câmpina, acuză manipulări asupra consilerilor, venite dinspre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

5 februarie 2023  |  07:49  |  👁 344 Vizualizari


În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

 

”Avem informații despre presiuni care s-au făcut asupra unor consilieri locali pentru a vota proiectele primarului independent Moldoveanu, cărora li s-a promis funcții în cadrul unor societăți de stat. Am dori ca aceste practici să se oprească, iar consilierii locali să voteze în cunoștință de cauză și spre binele câmpinenilor”, a spus Ioan Mușat.

Ulterior, răspunzând unor întrebări, președintele PSD Câmpina a mai detaliat: ”Informațiile le avem în urma discuțiilor cu consilieri asupra cărora s-au încercat aceste racolări. Deocamdată, nu spun mai mult. Dacă se va merge mai departe… Am tras un semnal de alarmă și sper să ne oprim cu aceste presiuni la adresa consilierilor locali. Presiunile sunt făcute de la Ploiești”, a mai adăugat Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina.

Sursa:campinatv.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.