Curtea de Apel Ploiești respinge plângerea Primăriei Ploiești – procedura de achiziție pentru Lucrări de execuție și întreținere marcaje rutiere în Muncipiul Ploiești se reia.

20 iulie 2021  |  11:36  |  👁 203 Vizualizari


La începutul acestui an, primăria Ploiești a reziliat contractul de prestări servicii legat de execuția marcajelor rutiere derulat în parteneriat cu SGU Ploiești. Societatea aflată în subordinea CL Ploiești a rămas cu o mașină de marcat străzi uitată în inventar, iar ploieștenii fără marcaje, până la organizarea unor licitații sau proceduri de atribuire a contractului. Conducerea Primăriei Ploiești nu s-a gândit, la acel moment, să lase serviciul să funcționeze până la definitivarea unei noi proceduri de achiziție, astfel ca, în ultimele 7 luni, Ploieștiul să aibă marcajele rutiere minimale asigurate, pentru siguranța pietonilor și a traficului, în general.
În aprilie, municipalitatea a lansat trei proceduri de atribuire simplificată. Una dintre acestea avea obiectul „Lucrări de execuție și întreținere marcaje rutiere în Municipiul Ploiești”. Toate cele trei proceduri au fost contestate de către una dintre firmele participante la competiție la CNSC. La toate trei, CNSC a dat dreptate firmei participante la procedură. Primăria a contestat în instanță toate cele trei decizii ale CNSC. În data de 12 iulie 2021, municipalitatea a pierdut primul proces. Mâine, 21 iulie 2021, urmează termene pentru celelalte două acțiuni aflate pe rolul Secției Contencios Administrativ și Fiscal din cadrul Curții de Apel Ploiești.
Curtea de Apel Ploiești respinge plângerea Primăriei Ploiești – procedura de achiziție pentru Lucrări de execuție și întreținere marcaje rutiere în Muncipiul Ploiești se reia.
Primăria Ploiești a formulat trei plângeri la Instanța de Contencios Administrativ și Fiscal împotriva celor trei decizii ale CNSC. Curtea de Apel Ploiești a soluționat primul litigiu, legat de plângerea municipalității împotriva deciziei CNSC Nr 1070/C2/1091 prin dosarul Nr 352/42.2021 în cadrul căruia magistrații au emis o decizie definitivă, respingând acțiunea Primăriei Ploiești
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.