Cum e viața lui Alexandru Arșinel în azilul de bătrâni. „Este transportat în scaunul cu rotile, la masă”. Maestrul nu a fost vizitat de niciun prieten sau coleg, până acum

4 august 2022  |  12:24  |  👁 319 Vizualizari


Niciun prieten sau coleg nu a mers să-l vadă pe Alexandru Arșinel, care trece printr-o perioadă mai puțin plăcută, fiind internat într-un azil de bătrâni privat de lângă București. Iată, totuși, cine e singura persoană care a mers pe la el.

Alexandru Arșinel nu a fost vizitat de niciun prieten sau coleg în azilul de bătrâni din Snagov, unde e internat de mai bine de două săptămâni, a scris Viva!, și unde primește tratament pentru escarele de pe picioare. Iată ce a declarat Cristinian Arșinel, fiul lui, la acel moment.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”.

E drept, nu se știe cât va rămâne actorul acolo, dar aparent, singurul care își face timp să meargă să îl vadă este doar unul dintre copiii lui. Cineva apropiat familiei a vorbit despre viața maestrului în acel cămin de bătrâni.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.