Cum asfaltează primarul PNL in Prahova. Priviti si va minunati

28 noiembrie 2019  |  12:43  |  👁 91 Vizualizari


După ce au castigat alegerile, primarii PNL vor din tot inadinsul sa ne arate ce inseamna “Romania normala”

În plină criză financiară bugetară, Programul Național de Dezvoltare Locală, inițiat de Guvernul PSD, se derulează în forță în zeci de localități din Prahova, atât PSD, cât și PNL (ba chiar localitățile cu primari PNL au beneficiat de mai multe fonduri decât cei de la PSD, ironic, nu!?). Proiectele sunt finanțate cu bani de la Ministerul Dezvoltării lucrări de infrastructură importante precum reabilitare de drumuri și instituții publice sau introducere rețele de apă și canalizare.

Dorința primarilor de a termina cât mai repede lucrările având în vedere condițiile meteo nefavorabile, dar și a constructorilor de a-și încasa facturile de la bugetul de stat se transformă în multe cazuri într-o irosire a banului public.

 

Un cititor a surprins imagini cu asfaltarea din comuna prahoveană Lapoș, care figurează pe lista Ministerului Dezvoltării cu programul ”Modernizare drumuri comunale și vicinale” în valoare de 7.920.787 lei!

 

”La noi în comună se toarnă asfaltul direct pe ulițe unde pietrișul a dispărut sub pământ și iarbă! O să țină până la prima ninsoare!” a fost mesajul cititorului nostru.

 

Primarul comunei Lapoș, Constantin Țîrlea, nu a putu fi contactat pentru un punct de vedere, iar la numărul de telefon afișat pe site-ul primăriei nu răspunde nimeni.

 

Sursa: observatorulph.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.