Cum arata noul sediu al Directiei Inmatriculari-Permise Prahova, din mall-ul Prahova Value Centre. Vezi programul de functionare

16 ianuarie 2023  |  14:08  |  👁 296 Vizualizari


Astazi, a fost inaugurat noul sediu al directiei de permise si inmatriculari auto, in incinta mall-ului Prahova Value Centre, situat in zona Garii de Sud a Ploiestiului, langa Kaufland.

Comparativ cu vechiul sediu, unde se formau cozi uriase chiar si afara, pe trotuar, in noua locatie se asteapta ca prahovenii sa aiba parte de conditii mult mai bune, mai ales ca a fost suplimentat numarul ghiseelor deschise publicului.

Imaginile surprinse astazi au fost postate pe Facebook de subprefectul Emil Draganescu, insotite de urmatorul mesaj: ” Dragi prieteni,

Instituția noastră s-a angajat în fața dumneavoastră și rezultatele sunt vizibile!

Condiții civilizate, timpi de așteptare reduși, transparență totală!

De astăzi dimineață întregul Serviciu de Permise și Înmatriculări funcționează în incinta Prahova Value Center Ploiești!

Nu întâmplator, la finalul fotografiilor de la noul sediu, voi atașa și una din 2017, când prahovenii se îmbulzeau, la propriu, pentru a beneficia de obținerea, preschimbarea permiselor sau înmatricularea autoturismelor!”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.