Cristina Țopescu a fost găsită moartă la reședința sa din Otopeni

13 ianuarie 2020  |  00:10  |  👁 440 Vizualizari


Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casa sa din Otopeni, dumincă seară! Vecinii au dezvăluit că nu au mai văzut-o de trei săptămâni. Avea 59 de ani.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit, duminică seară, în locuința ei. O vecină care nu a mai văzut-o de foarte multe zile a sunat la 112. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva. Primele informaţii arată o moarte naturală, în somn.

Cristina Ţopescu a vorbit ultima oară la telefon pe 23 decembrie 2019, iar ultima postare pe Facebook a avut-o pe 27 decembrie.

IPJ Ilfov a emis un comunicat de presă:

,,În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se efectueze expertiza medico-legală”, este comunicatul IPJ Ilfov.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.