Cristian Ganea: „Școlile din Ploiești sunt și vor rămâne curate”. Muncă în folosul comunității pentru cei care aruncă gunoaie la întâmplare

17 septembrie 2019  |  09:58  |  👁 411 Vizualizari


Viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, anunță că unitățile de învățământ din oraș au început anul școlar în condiții corespunzătoare de curățenie, iar cei care aruncă gunoiul „unde au chef” ar putea avea o surpriză. Oficialul a însoțit o delegație de la nivel central și județean care a vizitat câteva unități școlare din Ploiești.

„Ministrul Educației Naționale, Valer-Daniel Breaz, a venit la Ploiești pentru a verifica modul în care sunt pregătite unitățile de învățământ pentru începerea noului an școlar. L-am însoțit, împreună cu Mădălina Lupea – prefectul județului Prahova – și Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, la Școala Gimnazială Nicolae Iorga, alături de inspectorul general Nicolae Angelescu”, a menționat viceprimarul Cristian Ganea.

In legătură cu sesizările cetățenilor privind starea de curățenie a orașului, oficialul edilitar a menționat: „Împreună cu inspectori de specialitate din Primărie, cu reprezentanți ai Poliției Locale Ploiești, ai Rosal și ai SGU, am verificat stadiul mai multor lucrări de investiții, modul în care sunt curățate terenurile municipalității de ambrozie, dacă Rosal respectă programul de colectare al gunoiului și alte aspecte ce țin de buna funcționare a municipiului”.

„Ploieștiul trebuie să redevină un oraș curat, dar este nevoie și de responsabilitate din partea cetățenilor. Este anormal să arunci gunoiul oriunde ai chef și cred că cei care încalcă normele sociale ar trebui sancționați cu zile de muncă în folosul comunității”, a atenționat Cristian Ganea.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.