COVID-19 a mai făcut o victimă în rândul cadrelor medicale! A murit o doctoriţă de la Spitalul Sf Ioan din Capitală

26 decembrie 2020  |  09:46  |  👁 342 Vizualizari


Până ca vaccinul anti-COVID să-şi intre în drepturi, România îşi numără, din păcate, în continuare, morţii.
Pandemia de coronavirus continuă să facă victime, în special în rândul cadrelor medicale. Doctorul Enache Gloria activa în cadrul Secției de Pneumologie de la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București a murit din cauza Covid-19.
Starea ei s-a agravat în timp, iar în cele din urmă a fost răpusă de virusul ucigaș. Femeia avea 59 de ani și lucra de mulți ani în acest spital. În urma ei a rămas o mamă în vârstă de 88 de ani și fetița acesteia de 13 ani.
Doi medici, soţ şi soţie, din Câmpina, au murit şi ei
Alexandrina și Octavian Ionete, doi medici din Câmpina, soț și soție, au murit şi ei după ce s-au infectat cu coronavirus. Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni.
Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții spitalului unde aceștia și-au exercitat profesia timp de mulți ani: „Exigentă și strictă în privința măsurilor de sănătate și protecție împotriva coronavirusului, din păcate, totuși ea s-a infectat cu SARS-CoV-2″.
Vineri, au fost raportate 3.812 cazuri noi
Datele actualizate privind situația COVID la nivel național au fost prezentate, vineri, de autorități.
Astfel, în prima zi de Crăciun, s-a aflat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.812 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). Totodată, s-a transmis oficial că până la data de 25 decembrie, în România au fost confirmate 612.373 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 530.308 pacienți au fost declarați vindecați.

”Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 673 de persoane au fost reconfirmate pozitiv”, menționează reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.