Corina Popa, ploieșteanca purtătoare de cuvânt a Ministerului Educației, și-a dat demisia

23 ianuarie 2023  |  10:38  |  👁 196 Vizualizari


Purtătoarea de cuvânt a ministrului Educației anunță că demisionează din această funcție. Într-un mesaj trimis jurnaliștilor, Corina Popa anunță următoarele: “I-am înaintat doamnei ministru intenția de a mă retrage din activitatea de la Ministerul Educației. Va urma o perioadă de tranziție, în care voi rămâne alături de viitoarea echipă de comunicare, până ce va prelua atribuțiile mele actuale (social media, comunicare instituțională, campanii, menținerea legăturii cu presa)”.

La puțin peste 3 luni după ce a fost anunțată de ministrul Ligia Deca drept purtătorul de cuvânt al Ministerului pe care îl conduce, Corina Popa le-a comunicat jurnaliștilor acreditați, pe grupul WhatsApp de presă al ministerului, că “motivele retragerii țin de oportunitatea de a mă dedica unor proiecte de cercetare internațională din domeniul filologic”.

Demisia Corinei Popa vine la finalul unei săptămâni în care ministrul Ligia Deca a anunțat că nu va pune în transparență legile educației pe care le-a realizat decât după ce ele sunt analizate și eventual modificate de către partidele de guvernământ, în momentul în care ele vor intra pe traseul de avizare al ministerelor, deși la preluarea mandatului a promis o transparentizare a legilor la care va lucra.

Mesajul integral al purtătoarei de cuvânt de la Ministerul Educației, Corina Popa: https://www.edupedu.ro/demisie-la-ministerul-educatiei-purtatoarea-de-cuvant-a-ministrului-ligia-deca-corina-popa-i-am-inaintat-doamnei-ministru-intentia-de-a-ma-retrage-din-activitatea-de-la-ministerul-educatiei/

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.