Consiliul Local Ploiești a hotărât să investească 725.000 euro pentru reabilitarea nocturnei de la stadionul Ilie Oană

1 iulie 2022  |  10:51  |  👁 343 Vizualizari


Consiliul Local Ploiești a adoptat marți, în cadrul unei ședințe ordinare,  proiectul de hotărâre privind reabilitarea nocturnei de la stadionul “Ilie Oană” .

Cele două opțiuni avute în vedere sunt reabilitarea instalației sau repararea celei existente, dar documentația precizează că această din urmă soluție, evident mai ieftină, nu ar rezolva problemele.

Potrivit documentație care a stat la baza proiectului de Hotărâre votat de aleșii locali, soluția este potrivită pentru rezolvarea problemelor, după ce a fost analizată și varianta efectuării unor reparații la actuala instalație.

Documentația Tehnică de Avizare a Lucrărilor de Intervenție privind instalația de nocturnă arată că lucrările ar trebui să dureze 11 luni și să coste aproximativ aproximativ 725.000 euro. Ele vor presupune înlocuirea instalației actuale cu una nouă modernă, pe led.

”Gurile rele” spun că în afară de câteva becuri arse, nocturna actuală nu ar avea nicio problemă, însă administratorul stadionului, CSM Ploiești, a reușit să obțină o ”hârtie” din partea unei companii de profil, cum că aceasta nu mai este conformă cu standardele din zilele noastre. O nocturnă inaugurată în urmă cu 11 ani! 

Interesant este de asemenea că acum nici 2 saptămâni, în ședința consiliului local se lansau discuții din partea PNL-ului precum bani insuficienți pentru plata facturilor la iarnă și un posibil „faliment al Ploieștiului”, dar chiar și așa, proiectul a fost aprobat cu votul consilierilor PNL, USR, ALDE, PSD, singurul care a fost împotriva fiind Bogdan Lupu, de la PRO România care ne-a declarat că nu a considerat oportună această investiție în acest moment, tinând cont de necesitățile stringente ale orașului din acest moment pentru care în mod „surprinzător” nu se găsesc bani.

 

sursa:phon.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.