Cea mai mare investiție din comuna Râfov aduce gazele naturale în toate cele 9 sate!

5 decembrie 2019  |  12:47  |  👁 93 Vizualizari


Primarul comunei Râfov, Costin Cazanciuc continuă modernizarea localităților și face anunță celei mai mari investiții din istoria comunei, lucrare pe cale să se realizeze.

După numeroase invesiții realizare în infrasructură cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, autoritățile locale vin la sfârșit de an cu vești bune pentru locuitorii din Râfov.

A început procedura de licitație publică pentru pentru aducerea rețelei de gaze naturale în toate cele 9 sate ale comunei.

,,Sunt onorat să anunț că, luna Decembrie, vine cu una dintre cele mai bune vești așteptate de locuitorii comunei noastre. Cea mai mare investiție din istoria comunei, a început .

Primăria Comunei Râfov în data de 03.12. 2019 a scos la licitație publică investiția ,,Înființare sistem distribuție gaze naturale, inclusiv racord la SNT și SRM pentru comuna Râfov, județul Prahova“ pentru proiectare și execuție, cu un termen de finalizare de 20 de luni. Astfel , toate cele 9 sate ale comunei vor beneficia de aceasta rețea de gaze naturale cu  o lungime de 65 km.

Investiția are o valoare de 23.703.960 lei , suma va fi asigurată prin cofinanțări.” a conchis edilul.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.