Seara premiilor Oscar nu ia sfârșit după ce e anunțat ultimul câștigător, e înmânată ultima statuetă și se se încheie, în aplauze, ultimul discurs. Din sala în care se desfășoară ceremonia, vedetele se mută, în grup, în locul unde se desfășoară petrecerea post-Oscar.
Governors Ball, o petrecere cu 1.500 de invitați, elita Hollywoodului, e pregătită “la virgulă” de organizatori, pentru ca vedetele să nu-i găsească niciun cusur. De partea culinară se ocupă, de 26 de ani, celebrul chef Wolfgang Puck, care pentru anul acesta a anunțat, în premieră, un meniu 70% vegetarian.
Cu câteva zile înaintea galei, a și dezvăluit câteva dintre preparate, însă surprizele n-au fost devoalate până în seara petrecerii.
Iată cu ce au fost așteptate celebritățile de Wolfgang Puck și de echipa lui, ce minunății au înșirat bucătarii de elită pe tăvi și pe mese:
vită Wagyu cu garnitură de legume; sushi de legume; somon afumat pe pat de foitaj, cu caviar; minipizza vegetariană; statuete din ciocolată aurită; macarons cu fulgi de aur; ciocolată neagră cu lime; acadele cu flori; biscuiți cu mousse în formă de zmeură; platouri cu fructe; cocktailuri exotice și băuturi fine.
Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.