Ce au mancat vedetele la gala Oscar? Celebrul chef Wolfgang Puck a gatit pentru ei

epa08183091 A pastry chef prepares small chocolate Oscars statues to be served for the 92nd Oscars Governors Ball during the press preview at the Ray Dolby Ballroom in Hollywood, California, USA, 31 January 2020. The Academy Awards ceremony will take place on 10 February 2020. EPA/ETIENNE LAURENT

11 februarie 2020  |  13:42  |  👁 991 Vizualizari


Seara premiilor Oscar nu ia sfârșit după ce e anunțat ultimul câștigător, e înmânată ultima statuetă și se se încheie, în aplauze, ultimul discurs. Din sala în care se desfășoară ceremonia, vedetele se mută, în grup, în locul unde se desfășoară petrecerea post-Oscar.

Governors Ball, o petrecere cu 1.500 de invitați, elita Hollywoodului, e pregătită “la virgulă” de organizatori, pentru ca vedetele să nu-i găsească niciun cusur. De partea culinară se ocupă, de 26 de ani, celebrul chef Wolfgang Puck, care pentru anul acesta a anunțat, în premieră, un meniu 70% vegetarian.

Cu câteva zile înaintea galei, a și dezvăluit câteva dintre preparate, însă surprizele n-au fost devoalate până în seara petrecerii.

Iată cu ce au fost așteptate celebritățile de Wolfgang Puck și de echipa lui, ce minunății au înșirat bucătarii de elită pe tăvi și pe mese:

vită Wagyu cu garnitură de legume; sushi de legume; somon afumat pe pat de foitaj, cu caviar; minipizza vegetariană; statuete din ciocolată aurită; macarons cu fulgi de aur; ciocolată neagră cu lime; acadele cu flori; biscuiți cu mousse în formă de zmeură; platouri cu fructe; cocktailuri exotice și băuturi fine.

Chef Puck dă ultimele indicații. Pe masă sunt aranjate preparatele pentru petrecere

Una dintre tăvile uriașe cu delicatese pentru vedetele de la petrecerea post-Oscar

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.