Ce a pățit un bărbat din Ploiești care și-a închiriat apartamentul unei familii cu doi copii. A rămas fără cuvinte când a intrat în casă

14 martie 2023  |  07:56  |  👁 245 Vizualizari


Un ploieștean care a primit în chirie o familie cu doi copii s-a trezit cu apartamentul distrus și cu pagubă de mii de lei.
Bărbatul încearcă acum să-și recupereze paguba în instanță întrucât foștii chiriași refuză să plătească atât obiectele pe care le-au distrus, cât șu utilitățile pe care nu le-au mai plătit de luni bune.

Ce a pățit un bărbat din Ploiești care și-a închiriat apartamentul unei familii cu doi copii

Păgubitul, Marian Moise, are un apartament în cartierul 9 Mai din Ploiești pe care îl oferă spre închiriere. În aprilie 2022 a acceptat să închirieze locuința unei familii tinere cu doi copii. La nici un an distanță, bărbatul s-a trezit cu locuința distrusă și datorii de mii de lei la întreținere și utilități.

Potrivit proprietarului, chiriașii au acumulat datorii la întreținere și utilități în valoare de mii de lei și au distrus mai multe bunuri din apartament printre care se numără electronice, uși, dar și obiecte de mobilier, relatează publicația locală Observatorul Prahovean.

De asemenea, vecinii tânărului cuplu susțin că din apartamentul acestora se auzeau frecvent certuri și că, în vara anului trecut, polițiștii au emis și un ordin de restricție împotriva bărbatului care și-ar fi agresat și amenințat partenera.

În plus, a mai declarat proprietarul, chiriașii refuză sa plătească pagubele și preferă sa ajungă în instanță, mizând pe faptul ca procesul se poate întinde și pe câțiva ani.

Pagube de până la 13.000 de lei

„În momentul de față am un apartament care este în proporție de 80% distrus. Atât apartamentul, cât și tot ce înseamnă mobilier. Am închiriat în luna aprilie a anului trecut apartamentul unor tineri din Ploiești cu copii. Am crezut că sunt oameni niște oameni cât de cât OK. Nu i-am deranjat niciodată, dar se pare că am făcut o alegere proastă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.