Candidatul PSD, Paul Tretiacenco este favorit în cursa pentru primăria Florești

11 martie 2020  |  20:22  |  👁 3701 Vizualizari


Paul Tretiacenco, candidatul PSD pentru primăria comunei Florești dă peste cap calculele dinastiei David!

Cu o puternică ascensiune față de candidatul PNL, conform celui mai recent sondaj efectuat în comună, PSD-istul este favorit pentru câștigarea primăriei Florești.

Acest lucru este dovedit și de o măsură disperată a edilului actual, care s-a retras din cursă. Pentru a crește numărul voturilor atribuite soției sale în calitate de viitor candidat la primărie, primarul, conform unor surse, a convins angajații din primărie și din serviciile subordonate, cu domiciliul în alte localități să-și facă mutație pe raza comunei Florești.

Oare cum vor primi cetățenii din Florești această veste? Alegători din alte localități să decidă soarta comunei lor.

În această seară, fostul viceprim-ministru, Grațiela Gavrilescu, președintele Partdiului Forța Națională și-a arătat susținerea totală pentru candidatul PSD, Paul Tretiacenco, pentru câștigarea primăriei Florești, precum și implementarea tuturor proiectelor de modernizare, benefice pentru cetățeni.

,,Îl susțin pe Paul Tretiacenco pentru funcția de primar al comunei Florești-Prahova.

Vom face campanie împreună, le vom spune floreștenilor care sunt proiectele lui pentru comunitate și vom afla de la ei ce și-ar dori, în plus, pentru ca        Floreștiul să devină o comună cu adevărat europeană, în care să le placă să trăiască.

Îl felicit și îi doresc succes!”, a declarat Grațiela Gavrilescu.

Răspunsul lui Paul Tretiacenco nu a întârziat să apară, candidatul PSD mulțumindu-le pentru susținere, fostului ministru al Mediului și lui Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova:

,,Îi mulțumesc doamnei deputat, Gratiela Gavrilescu, pentru încrederea acordată.

Sunt sigur că acum, cu întreaga echipă întregită, nu ne rămâne decât să construim o comună modernă, prin fapte, nu prin vorbe.

Împreună cu Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova dezvoltăm Floreștiul, dezvoltăm Prahova!” a conchis Paul Tretiacenco, pe pagina sa de Facebook.

sursă foto: Grațiela Gavrilescu – Facebook

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.