Când se dă drumul la căldură în Ploiești. Anunțul directorului tehnic de la Termo Ploiești

25 noiembrie 2022  |  11:03  |  👁 69 Vizualizari


Ploieștiul a rămas de ieri fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii majore la singurul cazan de producție al agentului termic al operatorului Termo Ploiești.

UPDATE: Contactat telefonic în jurul orei 09.30, noul director al Termo Ploiești, Cristian Ungureanu, a confirmat faptul că reluarea furnizării agentului termic ar putea avea loc în maximum două ore.

„Lucrăm în continuare la CAF 2. Am lucrat și ieri, și azi-noapte… Cazanul a fost oprit în timpul avariei. S-au spart niște țevi din CAF 2 și, pe măsură ce erau efectuate probele, au apărut alte probleme. S-a lucrat în continuu toată noaptea. Estimăm ca repornirea să aibă loc în maximum două ore”, a precizat Cristian Ungureanu, noul director al Termo Ploiești.

Observatorul Prahovean a reușit să-l contacteze pe Ioan Dobrescu, directorul tehnic de la Termo Ploiești.

,,S-a lucrat toată noaptea. Au fost niște pori la țevi în interiorul CAF 2. Acolo unde țeava s-a corodat a fost înlocuită. Au fost schimbate patru țevi, iar acum se mai schimbă încă una. După ce se pune sub presiune CAF2, se verifică interiorul CAF-ului și dacă nu sunt probleme se poate relua furnizarea. Oamenii sunt la control în CAF2” , a declarat, pentru Observatorulph.ro, Ioan Dobrescu.

sursahttps://www.observatorulph.ro/exclusiv/2667882-cand-se-da-drumul-la-caldura-in-ploiesti-anuntul-directorului-tehnic-de-la-termo-ploiesti

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.