Campioana lumii la popice, prahoveanca Luminița Dogaru, va primi titlul de „Cetățean de onoare” al orașului Boldești-Scăieni

14 iulie 2022  |  07:59  |  👁 350 Vizualizari


Luminița Dogaru, campioana lumii la popice, propusă pentru titlul de „Cetățean de onoare” al localității Boldești-Scăieni. Sportiva în vârstă de 51 de ani a primit cu bucurie această veste. Totul ca o recompensă morală a multiplelor medalii și trofee, pe care, mereu, la fiecare competiție, a scris, în roșu, galben și albastru: ROMÂNIA!

Edilii din Boldești Scăieni au decis înaintarea unui proiect de hotărâre în Consiliul Local, prin care sportivei Luminița Dogaru să îi fie conferit titlul de „Cetățean de onoare” al localității.

„Sportiva Luminița Dogaru a continuat să ne uimească cu performanțe răsunătoare în sportul pe care îi iubește atât de mult. Recent, sportiva noastră a făcut parte din lotul României, care a participat la Campionatul Mondial de individual și tandem, ce a avut loc la Elva, în Estonia. Luminița Dogaru a realizat cel mai bun rezultat pentru România, câștigând titlul mondial la combinat ( clasic și sprint), stabilind un nou record mondial. Luminița Dogaru este propusă pentru acordarea titlului de „Cetățean de onoare” al orașului Boldești Scăieni, pentru rezultatele de excepție obținute în competițiile sportive internaționale”, se arată în comunicatul remis de Primăria Boldești Scăieni.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.