Camion cu dezinfectanți prădat de hoți

18 martie 2020  |  19:19  |  👁 719 Vizualizari


Un camion cu dezinfectanți, care trebuia să ajungă la două spitale, unul din Lugoj şi altul din judeţul Hunedoara, a fost prădat pe drum. Hoţii au reuşit să fugă cu peste 100 de litri de soluţie.

Dezinfectantul ar fi trebuit să ajungă la spitalul din Lugoj, unde managerul instituției comandase peste 100 de litri de la o firmă din București, pentru a fi sigur că nu rămâne în pană de materiale sanitare.

Managerul Spitalului Municipal Lugoj, Erwin Floroni, a declarat, că a aflat că transportul nu mai ajunge, deoarece produsul comandat a fost furat.

“Am făcut comandă la o firmă din Ilfov, să ne aducă dezinfectant. Am comandat 115 litri şi am văzut că nu mai ajunge la noi. Am dat telefoane la firma de la care am comandat, apoi la firma de curierat care ar fi trebuit să transporte şi în cele din urmă am aflat că dezinfectantul a dispărut pe drum. Firma de la care am comandat a spus că ne dau cantitatea cerută, dar să trimitem noi pe cineva să o ridice. Acum e cineva pe drum să ridice cantitatea de dezinfectant”, a declarat managerul spitalului pentru News.ro.

În acelaşi transport mai era o cantitate de dezinfectant şi pentru un spital din judeţul Hunedoara, şi acela fiind dispărut

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.