Burse sociale pentru elevii școlilor speciale aflate sub autoritatea Consiliului Județean Prahova

23 septembrie 2019  |  09:04  |  👁 675 Vizualizari


Un proiect de hotărâre ce va fi propus spre aprobare aleșilor județeni prevede ca, în anul școlar care abia a început, zeci de elevi care frecventează cursurile celor șase școli speciale aflate sub autoritatea Consiliului Județean Prahova să primească burse sociale.
Potrivit documentului, pentru anul școlar 2019-2020, elevilor din învățământul special care își desfășoară activitatea sub autoritatea Consiliului județean Prahova, li se vor acorda burse
de ajutor social, în cuantum de 60 de lei lunar, pentru maximum 15% din numărul de elevi care frecventează cursurile școlilor speciale.
În județul nostru, sunt în total 726 de elevi care învață în școlile speciale din Ploiești și din alte localități prahovene: Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1, Municipiul Ploiești – 137 de elevi; Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.2, Municipiul Ploiești – 130 de elevi; Centrul Școlar de Educație Incluzivă, comuna Filipeștii de Tîrg – 108 elevi; Centrul Școlar de Educație Incluzivă, orașul Vălenii de Munte – 129 de elevi; Școala Profesională Specială, Plopeni – 105 elevi și Centrul Școlar de Educație Incluzivă, orașul Breaza – 117 elevi.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.